Рашизм як чума 21 ст. або Чому потрібен другий фронт?

5 Березня 2022 21:30

Усе більше і більше аргументів на користь визначення нинішньої політики Путінської Росії в терміні РАШИЗМ від Russia (Росія) і fascismo (фашизм).

Тож, сподівання, що тоталітарні дії влади всередині країни та агресивні, воєнні й непередбачувані геополітичні дії по відношенню до інших незалежних держав – це не лише БОЖЕВІЛЛЯ ПУТІНА, це – ДЕРЖАВНА ІДЕОЛОГІЯ, яку пропагує та сповідує влада і підтримує більшість російського народу.

Головними складовими РАШИЗМУ є:
– визнання особливої місії в світі російського народу, в якого як стверджує Міністр культури Мединський, «є зайва хромосома»;
– переконання у статусі «старшого брата» серед всіх слов‘янських народів;
– утвердження російської версії православ’я як єдиної правильної релігії;
– тоталітарний характер політичного режиму;
– обґрунтування права Росії на захист, включно із воєнним, так званого російськомовного населення в інших державах світу…

Усе це дає підстави говорити про потребу системного протистояння СВІТОВОГО СПІВТОВАРИСТВА цій новій ТОТАЛІТАРНІЙ та НЕБЕЗПЕЧНІЙ ідеології, яка увібрала у себе найгірші прояви ФАШИЗМУ і СТАЛІНІЗМУ.

Трагедія Заходу та загалом нинішніх лідерів інших країн світу полягає в їх переконанні, що війна Путіна як інструмент втілення ідеології РАШИЗМУ, закінчиться на кордонах України.

Наявні вони, бо забули історію фашизму і сталінізму, вожді яких – ГІТЛЕР і СТАЛІН, то домовлялись про розподіл світу у свої інтересах, то воювали між собою за АБСОЛЮТНЕ панування у світі в інтересах однієї нації.

Саме тому варто не спрощувати нинішню ситуацію, бо йдеться не лише про російсько-українську війну, мова – про війну ідеології РАШИЗМУ проти всієї СВІТОВОЇ ЦИВІЛІЗАЦІЇ, проти усталених цінностей ДЕМОКРАТІЇ, МИРУ та ПРИНЦИПІВ міжнародного співтовариства, що були визначені, як обов’язкові для світу, за результатами Другої світової війни.

Вихід один:
– визнання ідеології РАШИЗМУ – людиноненависницькою, тоталітарною ідеологією та світовою громадою об’єднатися у боротьбі з нею.
Вже давно настав час для держав ЗАХІДНОГО СВІТУ ВІДКРИТИ ДРУГИЙ ФРОНТ, бо РАШИЗМ як ЧУМА 21 століття пошириться на весь СВІТ.