“Неизвестные солдаты” ZОМБІ-країни Путіна

6 Березня 2022 18:00

Триває багатоденна спроба української сторони передати Росії тіла солдат та офіцерів, які загинули на території України.
Жодна міжнародна організація, російські правозахисні інституції та Російська православна церква не проявили розуміння і бажання у вирішенні цьому питання.

Як інформує «Укразалізниця», 20 вагонів-рефрижераторів з тілами російських військових три дні простояли на станціях Фастів, Одеса-Застава, Подільськ, Мерефа та Запоріжжя, але їх так ніхто і не почав вантажити.

І тут може бути лише ДВА пояснення:
– пропагандистській машині Zомбі-країни Путіна не потрібні докази величезних втрат російського війська в Україні, щоб і далі зомбувати населення інформацією про «успішну спецоперацію, яка іде за планом»;
– влада Zомбі-країни вирішила зекономити кошти і не зацікавлена виплачувати обіцяні Путіним гроші сім‘ям загиблих.

За будь-яких обставин, СВІТ і РОСІЯ повинні ЗНАТИ реальну кількість втрат російських військових, а також інформацію про ВІДМОВУ «канонических православных» Путіна-Кіріла…забирати тіла своїх «визволителів». Ці факти вкрай корисні у нашій інформаційній роботі, бо ніщо не переконує краще, навіть і Zомбі-населення, як ДЕСЯТИТИСЯЧНІ ВТРАТИ РОСІЯН за 10 днів ВІЙНИ в УКРАЇНІ.

Між іншим, історія про зневажливе ставлення до своїх військових – як «гарматного м‘яса» не нова. В часи 2 світової війни, а особливо в перші роки після війни, не лише вбитих, а й інвалідів, що доживали віку по різних закритих закладах країни, закопували в так званих братських могилах, не вказувавши прізвищ.

П.С. Показово, що в часи Радянського Союзу при похованні теж домінувала ідеологія так званого «неизвестного солдата».
Натомість, у світі була усталена традиція, започаткована в період Першої світової війни, де на надгробках невідомих солдат була фраза «ВІДОМИЙ БОГОВІ». Авторство цієї фрази належить відомому британському поету Редьярду Кіплінгу.