У Черкаському районі провели в останню путь чотирьох Героїв

9 Березня 2022 18:57

Чотирьох захисників України у Черкаському районі забрала війна. З кожним із Героїв попрощалися на Батьківщині.

Як повідомила голова Черкаської РДА Валерія Бандурко, сьогодні у Смілі відбулося прощання з загиблим військовослужбовцем Валерієм Гілявським.

Валерій Гілявський загинув від кулі окупанта, обороняючи Ірпінь. Військових перекинули під Київ з-під Чернігова в першу ніч війни

Валерій Михайлович Гілявський народився у 1964 році. Чотири роки тому підписав перший контракт із Збройними Силами України. За два тижні до початку війни Валерій Михайлович був біля Чернігова. Загинув Валерій Гілявський у Києві від множинних кульових поранень не сумісних з життям.

У Мліїві днями провели в останню путь курсанта третього курсу Національної Академії Сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного Тєрєхова Владислава та старшого солдата за контрактом, водія евакуаційної роти окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців Литвина Андрія.
Владислав Ігорович Тєрєхов, 2002 року народження. Загинув 27 лютого 2022 року під Вишгородом у селі Петрівці від кульового поранення не сумісного з життям.
Литвин Андрій Васильович, 1983 року народження. Загинув 25 лютого 2022 року у боях за Київ від множинних кульових поранень не сумісних з життям.

Жителі Березняків попрощалися із земляком, молодшим сержантом, командиром відділення евакуаційної роти ремонтно-відновлювального батальйону окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців Віктором Максименком.

Максименко Віктор Вікторович, 1987 року народження. Загинув 25 лютого 2022 року обороняючи від російських окупантів Київ…