Таємниця зайвої хромосоми росіян розкрита – це хромосома брехні, варварства і мародерства

20 Березня 2022 14:11

Як відомо, Путін визначив головним для перемовин з Україною такого собі Володимира Мединського. Це, як би сказав Тарас Шевченко, наш ЗЕМЛЯЧОК із Сміли, що на Черкащині, який прославився своїм диким українофобством, як депутат Держдуми і твердженням про наявність у росіян ЗАЙВОЇ ХРОМОСОМИ вже на посаді міністра культури Росії.

І як би це не звучало дивним з погляду антропології, але поведінка російської орди в Україні та загалом російського народу нині підтверджує цей висновок Мединського. Такої брехливої нації, яка щоденно демонструє повне ігнорування загальновизнаних норм ЛЮДСЬКОГО співіснування, не кажучи вже про міжнародні норми чи зобов‘язання, в світі таки немає. А мародерство і варварство, про що між іншим писали історики та дипломати ще описуючи давні часи Московщини, залишилося візитною карткою “нації із зайвою хромосомою”.

Можливо група наших політиків, які ведеться перемовини, не знала хто такий Мединський, але більшої зневаги і хамства з боку Путінської Росії як призначення на чолі російської делегації затятого україноненавистника, знайти важко.

Тому для мене з першого дня була зрозуміла мета і завдання путінських українофобів на перемовини – затягти час, а потім звинувати українців у небажанні шукати компроміс.

Перемовини на гуманітарні теми повинні вести Уповноважені з прав людини, відповідальні міністри за участі Міжнародних організацій. А політичні перемовини – перші особи за посередництва керівників таких держав як США, Великобританія,Туреччина, Польща …, а не радники і депутати.

Але це вже інша тема.

Тепер повернемося до нації брехні, варварства і мародерства.

Тож нині потрібно реально і без рожевих окулярів дивитися на ситуацію й ухвалювати раціональні рішення, не забуваючи при цьому історію українсько-російських відносин, щоб знову не повторити помилок наших попередників.

П.С. Трішки історії.

“Московити…справжні варвари, недовірливі, брехливі, жорстокі, розпустні, ненажерливі, користолюбні…”

Де Ля-Невіль.”Записки про Московію”. Париж, 1698