VIP-корупціонери та мародери з України на службі військового злочинця Путіна

21 Березня 2022 15:00

Усе більше інформації про «мужніх» олігархів і політиків та їх родини, які вивозять свої «чесно зароблені» кешеві МІЛЬЙОНИ, за сприяння нашої рідної митниці, за кордон.

Скільки ж ще треба вивезти МІЛЬЙОНІВ доларів і євро з УКРАЇНИ, яка нині ВОЮЄ і ВИЖИВАЄ, щоб на це відреагували:
– Уряд, який призначає і контролює діяльність Державної Митної служби;
– СБУ, яка повинна захищати національну державність та економіку;
– ГПУ та всі нові правоохоронні органи, які мусять бути на сторожі законності, правопорядку та вести непримиренну боротьбу з корупцією, особливо у воєнний час?

Бо нині втеча з воюючої країни родин олігархів та політиків з МІЛЬЙОНАМИ доларів чи євро – це не лише корупція, це МАРОДЕРСТВО на службі у військового злочинця Путіна.

П.С. Між іншим, остання інформація, яку розмістили ЗМІ щодо родини депутата з партії Яценюка і радника Авакова Котвіцького, нагадала мою давню публікацію про більш як 3 000 «героїв та оборонців нашої держави», які отримали нагородну зброю від МВС за період 2014-2020 років. Так от, абсолютним лідером у цій нагородній афері був саме Котвіцький, який для себе та родини отримав від Міністра Авакова… аж 6 одиниць нагородної зброї!

П.С.П.С. Цікаві були б програми про закордонних кешевих героїв з України. Побачите в Італії правдолюбця Шустера – запропонуйте йому записати інтерв‘ю з його VIP-друзями, які під час війни в Україні фінансово підтримують країни братнього Європейського Союзу.