Міцні горішки – для міцних горішків: в Черкасах роблять батончики для воїнів

22 Березня 2022 13:00

Черкаські волонтери почали виготовляти енергетичні батончики для захисників України, повідомляють у департаменті соціальної політики міської ради.

«Міцні горішки – для міцних горішків» – такий оптимістичний слоган адресують черкаські волонтери нашим захисникам разом із енергетичними батончиками.

Їх для військових розпочали виготовляти з ініціативи Гуманітарного центру Черкаської міськради та за підтримки волонтерів. “Рецепт простий: горіхи, мед і віра в Перемогу”, – говорять вони.

“Ідея виникла з першого мішка горіхів і першого бідону меду, які принесли в Гуманітарний центр, – розповідає заступниця міського голови Черкас Марина Гаркава. – Змішавши мед і горіхи, можна отримати енергетичні батончики, що дуже корисно і смачно для наших захисників”.

Невдовзі 300 кілограмів горіхів нам привіз Rotary Club Cherkasy International, небайдужі містяни приносили мед. У запуску виробництва допоміг один з магазинів побутової техніки, надавши потужну електром’ясорубку. І робота закипіла».

Нині виготовлено перших 4 коробки по 350 штук у кожній.

Волонтери продовжують налагоджувати виробництво й звертаються до всіх, хто може допомогти: приносьте мед, горіхи (бажано чищені) і фольгу для обгортки батончиків у Гуманітарний центр Черкас.

ДОВІДКОВО:

Гуманітарний центр ЧМР:

прийом допомоги з 9.00 до 18.00

Адреса Центру:

вул.Благовісна, 170,

фойє міського будинку культури ім. Кулика.