Чотири покупки, які дійсно порадують

19 Лютого 2015 09:00
Pattakorn Uttarasak/Shutterstock.com

Pattakorn Uttarasak/Shutterstock.com

Є така фраза” “Ми працюємо на роботах, які ненавидимо, щоб купити речі, котрі нам ні до чого”. Справді, кожного дня ми щось купуємо, не замислюючись: а чи потрібні нам ці речі? Як правило, на такі придбання йде чимало заощаджень і зароблених грошей. Та проблема в тому, що частіш за все такі покупки дають нам лише короткострокове задоволення або й геть ніякого. Але є речі, здатні принести розуміння того, на що дійсно слід витрачати кревні. Ось цей перелік.

Вкладення у досвід

Мало що може стати в нагоді більше, ніж отриманий досвід. Тому в нього й варто вкладати гроші. Ви маєте розуміти, що досвід – це дуже різнобічне поняття. Якщо ви працюєте програмістом, то це не означає, що ви мусите вкладатися лише в досвід, пов’язаний з цією сферою. Замість цього спробуйте все найбільш незвичне й цікаве.

Поліпшення інструментів для роботи

Купувати новий і найкрутіший ноутбук просто так безглуздо. А от якщо ви зможете заробити з його допомогою більше грошей, тоді покупка набуває величезного сенсу. Мало того, що ви забезпечите себе зручністю, комфортом та швидкістю роботи. Додасться ще приємне почуття – розуміння того, що ви дійсно можете окупити власною працею дорогу покупку.

Подорожі

Подорожі тісно пов’язані з отриманням досвіду. У невідомій країні ви дізнаєтеся стільки нового, скільки б ніколи не дізналися в звичному місті або серед свого оточення. Більшість людей відмовляються подорожувати з однієї простої причини – це дорого. Та існує безліч способів здешевити це задоволення. Наприклад, такі сервіси як Anywayanyday.

Подарунки іншим

Дехто отримує більше задоволення, коли роблять подарунки самі, аніж отримують їх. Якщо ви з їх числа, то не знайдете в цій пораді нічого нового. Та якщо ви не розумієте, про що йдеться, то спробуйте купити подарунок дорогій людині, подарувати його і зрозуміти, що відчуваєте в цей момент. Ми цього варті!

Джерело: Лайфхакер