Уманчани від 2 до 85 років декламували по телебаченню Шевченка

28 Травня 2014 11:46
oda.ck.ua

oda.ck.ua

В Умані привітали учасників та переможців телевізійного творчого конкурсу “З Шевченком у серці”. Організатором телепроекту, приуроченого до 200-річчя від Дня народження Кобзаря, стала телекомпанія “Умань”.

Понад 200 уманчан – мешканців міста та навколишніх сіл, віком від 2,5 до 85 років, стали учасниками конкурсу

З січня по квітень цього року ТК “Умань” демонструвала творчий доробок конкурсантів у номінаціях: читання творів Т. Г. Шевченка (поезія, проза), читання авторських творів про Т. Г. Шевченка (поезія, проза) та образотворче мистецтво на шевченківську тематику. Переможців визначали глядачі шляхом інтернет-голосування на сайті телеканалу. Свої голоси за конкурсантів віддали більше двох тисяч телеглядачів.

Тож, у номінації “Читання творів Т. Г. Шевченка” переможцем став Ігор Мельник. У номінації “Художні твори про Шевченка” перемогла Олена Крепишева. В номінації “Авторська поезія про Т. Г. Шевченка” найкращим визнано Дмитра Плахотника. Друге місце розділили Поліна Губа та Даша Олійник.

Особливу відзнаку спонсорів конкурсу отримали найстарша учасниця Людмила Криволапова, трирічна конкурсантка Настя Ткачак та студент Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини алжирець Оуалід Кроу.