Школярі Черкас вийдуть на навчання 8 лютого

2 Лютого 2016 11:11
p_105270_1_gallerybig-300x192Школярам Черкас продовжили термін, упродовж якого вони перебуватимуть удома. Так, задля недопущення ускладнення захворюваності на грип та ГРВІ, із 2 до 6 лютого в загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах буде призупинено навчально-виховний процес.
Таке рішення, зважаючи на рекомендації місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, ухвалили сьогодні на засіданні виконавчого комітету. Водночас, на інші терміни буде перенесено проведення масових, розважальних і спортивно-масових заходів для дітей шкільного віку.
“На жаль, цифри по захворюваності на грип у Черкасах залишаються невтішними. Станом на сьогодні, за повідомленням міської СЕС, маємо збільшення рівня захвоюваності майже на 3%. Таким чином, епідпоріг у нашому місті перевищений на 44%”, – прокоментував рішення виконкому міський голова Анатолій Бондаренко.

Нагадаємо, навчання у черкаських школах та позашкільних закладах призупинено відповідними рішеннями з 19 січня. Як повідомив учора під час оперативної наради в міськвиконкомі директор департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Олег Стадник, питома вага дітей та підлітків серед загальної кількості тих, хто захворів, знизилася на 35,5 %.