На заставу Пустовару вже готові скидаться “далеко не найбідніші черкащани”?

29 Березня 2016 22:38
Владислав Пустовар

Владислав Пустовар

Кілька годин сьогодні у  Печерському районному суді Києва обирали міру запобіжного заходу до очільника ГУ Національної поліції в Черкаській області Владислава Пустовара. Суддя ухвалила – відпустити під заставу в розмірі 400 мінімальних заробітних плат (551 200 грн). Про це в коментарі “Про все” повідомляють очевидці.

Також повідомляється, що прокуратура вимагала заставу в розмірі 800 мінімальних зарплат.

Поки не буде внесено заставу Владислав Пустовар перебуватиме в СІЗО.

Тим часом, як безхитрісно зазначив у коментарі в соцмережі народний депутат Олег Петренко, котрий був присутній на судовому засіданні і навіть разом із колегами Владиславом Голубом і Максимом Поляковим задекларував про готовність узяти Пустовара на поруки, серед черкащан є охочі й “пожертвувати” кошти на заставу головному поліціянтові області…

“Та вже далеко не самих бідних мешканців міста навіть мені зателефонували. Так що не думаю, що завтра будуть проблеми із задатком”, – написав Петренко.

345+

Нагадаємо, 28 березня в МВС було затримано в.о. начальника ГУ Нацполіції в Черкаській області Владислава Пустовара при спробі дачі хабаря. Хабар у вигляді 2 тис доларів США та талонів на 400 літрів палива призначався за проходження атестації двома заступниками начальника обласного Главку поліції.