Стало відомо, за що президент подякував черкащанці

2 Червня 2016 21:46
president.gov.ua

president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко провів зустріч із представником України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи (ТКГ), головою громадянської мережі “Опора” Ольгою Айвазовською. Обговорили підсумки роботи політичної підгрупи ТГК, засідання якої відбулося напередодні у Мінську.

Про це повідомили у прес-службі глави держави.

Зокрема,  Айвазовська поінформувала Порошенка про проблемні питання та пропозиції, які лунали під час зустрічі щодо виборів в окремих районах Донецької і Луганської областей. Президент наголосив на важливості виконання російською стороною всіх безпекових компонентів Мінських угод.

Петро Порошенко також повідомив про започаткування обговорення в контексті можливості розгортання поліцейської безпекової місії ОБСЄ на Донбасі.

Співрозмовники обговорили стратегічні підходи щодо врегулювання ситуації на Донбасі та відновлення українського суверенітету над усією територією.

Крім того, Петро Порошенко та Ольга Айвазовська обговорили питання внесення на розгляд Верховної Ради кандидатур нових членів Центральної виборчої комісії.

Президент подякував представникові України за внесок у посилення позиції України на переговорах у Мінську, а також – за чітку і послідовну позицію у відстоюванні незалежності та територіальної цілісності держави.