У Золотоноші нагороджували грамотами за порядок під час… виборів Президента

11 Червня 2014 10:00
rda.zolorayon.gov.ua

rda.zolorayon.gov.ua

Днями у приміщенні Золотоніської РДА  нагороджували учасників самооборони, активістів, які брали участь у захисті населених пунктів, стояли на блок-постах.

Почесною грамотою Золотоніської районної ради за сумлінне виконання службових обов’язків, активну участь у забезпеченні охорони громадського порядку на Золотоніському блок-посту під час проведення виборів Президента України 2014 року нагородили особовий склад Золотоніського міського відділу УМВС України в Черкаській області.

За допомогу в організації харчування особового складу Золотоніського блок-поста грамотами районної ради нагородили колективи, директорів та власників кафе, ресторанів, господарств Золотоніщини. За проявлений патріотизм і мужність, самовіддану службу на Золотоніському блок-посту під час проведення виборів Президента України 2014 року отримали грамоти 27 учасників.

За сумлінне виконання посадових обов’язків та бездоганну службу на Золотоніському блок-посту під час проведення виборів Президента України були нагороджені працівники міліції. За допомогу в організації роботи Золотоніського блок-поста відзначили Станіслава Молодика – начальника Золотоніської дорожньо-експлуатаційної дільниці ДП «Черкаський облавтодор» та Юрія Денисенка – начальника Золотоніського райвідділу запобігання надзвичайним ситуаціям.