В Умані влаштували бійку… салом (відео)

13 Червня 2014 15:30
vkurse.ua

vkurse.ua

Крики, бійка, міліція – працівники ПП «Агропромресурси» та уманчани «ударили» по незаконному продажу м’ясних продуктів. Першу акцію по боротьбі із стихійними ринками вони провели на «торговій точці», що знаходилася по вулиці Постишева. Чоловік та жінка продавали м’ясні продукти без жодних на те дозволів та документів. Натомість вони мали прутик для відганяння мух…

– Документи у мене на м’ясо є, але я їх із собою не взяв, – прокоментував виданню “Вечірня Умань” ситуацію власник “торгової точки” Микола Намісник.

Працівники ПП “Агропромресурси” чоловіку на слово не повірили та викликали на місце події правоохоронні органи.

“Такі продавці забирають у нас роботу, а у бюджету міста кошти. Вони не платять податків, не є приватними підприємцями,  – ділиться з нами в.о. начальника цеху Наталія Кравець  – Зараз на вулиці +30, кругом мухи, вихлопні гази.  Немає жодної гарантії, що це м’ясо якісне. Можливо воно заразне, або з дохлої скотини. Проблема ще й в тому, що на стихійному ринку ніхто не може проводити перевірку  крім міліції. А на законному товар перевіряє і санстанція, і ветеринарна служба”.

Аби продавці не втекли до приїзду міліції, працівники підприємства оточили «торгову точку». У розпалі суперечки власниця м’ясного товару накинулася на одну із активісток із прутиком, яким напередодні відганяла мух. За що отримала ляпаса салом…

Прибувши на місце події правоохоронні органи склали на власника торгової точки адміністративний протокол. Що робити далі із м’ясним товаром та його “виробником”, вирішить суд. А поки сало буде зберігатися у власника “торгової точки”.