Рідні загиблої у резонансній ДТП у Черкасах шукають свідків аварії

14 Липня 2017 16:47

Родичі пенсіонерки, яка загинула 12 липня в центрі Черкас у гучній ДТП, шукають свідків пригоди, аби винуватиця аварії не уникла покарання. Про це йдеться в сюжеті телеканалу НТН.

“Боїмося, що ця справа може не мати розголосу, – сказав онук загиблої Ілля Смородін. – Прошу всіх свідків, хто що знає, хто має якісь відеоматеріали, хто був присутній, звернулися в редакцію і надали інформацію. Це матиме дуже велику роль”.

Збиту жінку звали Ніна Олександрівна, їй було 68 років, але онуки кажуть, що ніколи не скаржилась на здоров’я і вважала, що вік – то лише цифри у паспорті. Про це повідомляє у своєму фейсбуку журналістка НТН Ірина Васюра.

“Рідні загиблої жінки збирають фото і відео з місця ДТП, аби та, яка вбила їх рідну людину, отримала справедливе покарання. Якщо хтось таке має – пишіть, сконтактую з ріднею”, – зазначає журналістка.

Винуватиця гучної аварії в середмісті Черкас відома – це колишній проректор Черкаського Національного університету, почесна громадянка Умані 74-річна Валентина Артюх.  

За фактом порушення правил дорожнього руху черкаська поліція розпочала кримінальне провадження. В межах розслідування перевірять, чи була колишня чиновниця за кермом тверезою.