Учні сільської школи під Черкасами вчаться в спортзалі (відео)

8 Вересня 2017 08:52

У спортзалі, їдальні та сільському клубі навчаються учні Червонослобідської школи, що в Черкаському районі. Їм довелося покинути навчальні класи через руйнування коридору на першому поверсі. Адміністрація стверджує, що під час літнього ремонту тріщин не було. Руйнування виявили лише 1 вересня. Детальніше – в сюжеті черкаського телеканалу.

Руйнування коридору побачили у перший день навчання – тут почала просідати підлога. Згодом пішли тріщини стінами та стелею коридору на першому поверсі. Навчальне крило довелося закрити.
Що стало причиною та які маштаби руйнування поки не відомо.

Підрядника на проведення ремонтних робіт вже знайшли і він їх розпочав. Щоб пришвидшити ремонт – стали до справи батьки школярів.

Щоб не наражати дітей на небезпеку – крило закрили, а отже для навчання майже півтисячі учням лишилося тільки 4 класи в безпечній частині школи. Тому під навчальні класи обладнали спортзал, їдальню та будинок культури.

А вже з понеділка і до завершення ремонту школярі навчатимуться ще й у читальному залі бібліотеки, художній та музичній школах. Коли діти повернуться до звичного навчання – стане відомо після обстежень приміщення та виявлення причини його руйнування…