Штовхальник ядра із Звенигородки виборов путівку на чемпіонат світу

20 Червня 2014 11:00

drachx_daafcf5eЗвенигородський спортсмен Павло Драч їде на Чемпіонат світу з легкої атлетики серед юніорів, який відбудеться в американському Юджині.

Наш легкоатлет нині має один  із найкращих результатів у світі зі штовхання ядра.  Свою перевагу над іншими спортсмени Драч вкотре довів і всеукраїнській першості серед юніорів, який днями завершився у Києві. Метнувши на 18 метрів 98 сантиметрів Драч не лише здобув золото, а й путівку на чемпіонат світу.

Слід зазначити, що з-поміж 36 спортсменів черкаської збірної на київсьому стадіоні були й інші хороші результати. Бронзу оформила Ілона Кириченко у стрибках у довжину (6 метрів 8 сантиметрів), Аліна Скачко посіла 4-те місце у штовханні ядра, Андрій Черкасенко був четвертим у десятиборстві, Марина Гнатенко здобула п’яте місце у метанні молота, Олексій Люшенко був також п’ятим у бігу на 200 метрів, а Ростислав Шиятий здобув сьоме місце у стрибках у довжину. У підсумку наші спортсмени закріпили за собою 7 загальнокомандне місце, повідомляє “Черкаський спорт”.