Сьогодні на мосту через Дніпро вечірнє “вікно” для транспорту відкриють з затримкою

18 Жовтня 2017 12:11

На мосту через Дніпро сьогодні ввечері можливі затримки у русі автотранспорту, повідомляють у Службі автомобільних доріг у Черкаській області. Рух автомобілів через міст ввечері 18 жовтня розпочнеться із затримкою орієнтовно на 1,5 години.

Річ у тім, пояснюють у обласній САД, що будівельники підрядної організації ТОВ «Шляхове будівництво «АЛЬТКОМ» сьогодні, 18 жовтня, розпочали заливати бетонну монолітну плиту на лівому проїзді.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області попереджає усіх водіїв, що рух автомобілів через міст ввечері 18 жовтня розпочнеться із затримкою орієнтовно на 1,5 години.

Вечірнє «вікно» для проїзду відкриють не о 16:00, а о 17:30.

Це пов’язано з початком технологічного процесу заливання бетонної плити на прогоні мосту.

На мосту через річку Дніпро підрядна організація ТОВ «Шляхове будівництво «Альтком», яка виконує його поточний середній ремонт, 5 жовтня закінчила влаштування вирівнюючого та верхнього шару асфальтобетонного покриття на правому проїзді. Рух транспорту розпочато по відремонтованій правому проїзді мосту. Минулого тижня працівники ТОВ «ШБ «АЛЬТКОМ» розпочали роботи із армування нової залізобетонної монолітної плити та встановлення елементів опалубки на лівому проїзді мосту. Також триває розбирання старого армованого захисного шару на прогонових будовах на лівому проїзді мосту.