Чи потрібен дитячий майданчик у сквері Хмельницького?

19 Жовтня 2017 18:47

Чи потрібен дитячий майданчик у сквері ім. Б. Хмельницького? Відповісти на це питання пропонують черкасцям 26 жовтня. Відповідно до розпорядження міського голови відбудеться громадське обговорення щодо місця встановлення дитячого майданчика.

У КП “Дирекція парків” зауважують, що ігрову зону у формі корабля попередньо планували встановити у сквері ім. Б Хмельницького по вул. Б. Вишневецького, оскільки там відпочиває чимало батьків із малечею. Інфраструктури для дітлахів там немає. Був виготовлений проект такого об’єкту. Вартість конструкції від київського виробника – 350 тис грн. Процедуру закупівлі департамент економіки та розвитку міської ради провів у вересні.

“Громадськість висловила своє занепокоєння щодо такої ідеї, мовляв, варто зберегти камерну атмосферу даного парку, – говорить директор КП  Стойко. – Тож, вважаємо, громадське обговорення допоможе визначитися остаточно. Майданчик оригінальний і яскравий. Він може стати окрасою й іншого парку. Наприклад, до нас уже надходили звернення щодо його розташування у парку “Казка”, проте, там бракує місця для його розміщення.

Громадські слухання відбудуться 26 жовтня у приміщенні міськвиконкому в кабінеті 206 о 18.00.