У Городищенському офісі Партії регіонів торгують жіночою білизною

16 Квітня 2014 08:30
gazeta.ua

gazeta.ua

У приміщенні, де був штаб Городищенської районної організації Партії регіонів, відкрили магазин жіночого одягу і білизни.

Там, де ще зовсім недавно висів портрет Януковича та партійна символіка провладної сили, нині представлені блузочки, ліфчики і трусики.
На Городищині особливою популярністю Партія регіонів ніколи не користувалася, а авторитетом і поготів. Недавні партійці охоче розповідають як їх силою “заганяли в партію”. На виборах люди більше голосували за опозиційні сили.
Коли почалися події на Майдані, місцевий офіс регіоналів двічі зазнавав нападу. Спочатку на сходах була розбити банка з фекаліями. Провину поклали на самих же партійців, які вважали себе чимось ображеними. Наступного разу побили вікна. Городищани потім з цікавістю спостерігали, як їх склили.
Остаточно Партія регіонів перестала існувати для городищан після кривавих подій на Майдані. Без зайвої балаканини люди зібрали все що нагадувало партію (прапорці, що лишилися з виборів, якісь листівки, календарики), винесли з хати і тихенько спалили.
Коли Майдан переміг і з Києва почав драпати “Беркут” і тітушки, у Городищі заявили про саморозпуск фракції регіоналів у міській та районній раді.
Загалом на Черкащині вже дві третини регіоналів вийшли з лав партії. Якщо у лютому цього року в обласній організації було 46 тисяч членів, то тепер залишилося близько 15 тисяч. Хоча на Канівщині регіонали навіть зберегли фракцію у районній раді.