Золотонісці просять у Парубія, Луценка й Авакова заборонити гральний бізнес

17 Травня 2018 18:58

У Золотоноші триває збір підписів за заборону грального бізнесу. Містяни звертаються до голови Верховної Ради України Парубія А. В., генерального прокурора Луценка Ю.В., міністра МВС Авакова А.Б.

zolo.gov.ua

“Останнім часом в Україні намітилася тенденція: під так званими Національними лотереями здійснюється ігрова діяльність он-лайн. Заклади такого типу відкриті і вдень, і вночі, там палять та вживають алкоголь, відвідувачами залів є не лише повнолітні громадяни. Такі “розваги” несуть зло та формують криміногенну ситуацію в усій країні. Золотоноша має прикрий випадок з підпалом ігрового залу, де загинула людина. Звертаємося до вас як до вищої законодавчої влади. Громада міста наполягає та просить вас заборонити таку ігрову діяльність”, – йдеться у зверненні, яке вже підписали понад 400 золотонісців, повідомляє zolo.gov.ua.

До того ж  по всій Золотоноші встановлено 20 скриньок для збору благодійних коштів на ремонт міської музичної школи, яка постраждала внаслідок пожежі.

Нагадаємо, 11 травня у гральному закладі “Гранд Лото” у Золотоноші було скоєно підпал, внаслідок чого загинуло 2 особи. 17 травня правоохоронці затримали трьох підозрюваних у вчиненні злочину, їм загрожує до 10 років тюрми.