Зірвав з шиї ланцюжок і погрожував ножем: у Черкасах затримали грабіжника

13 Липня 2018 20:00

У Черкасах затримали грабіжника. Злочин стався на вулиці Хоменка в четвер, 12 липня.
Як розповіли у патрульній поліції, екіпаж отримав виклик про злочин від жінки, яка повідомила, що йдучи додому поруч дитячого садочка, на неї напав невідомий, зірвав з її шиї ланцюжок із підвіскою та втік. Постраждала викликала поліцію й почала сама наздоганяти злодія.

Коли крики жінки про допомогу з вікна почув небайдужий черкащанин, він швидко вибіг на вулицю й затримав зловмисника.  Втім, правопорушник не хотів легко здаватися і почав погрожувати громадянам ножем.

Затриманим виявився раніше засуджений житель Черкас. Він вже відбував покарання за ч.2 ст. 185, ч.2 ст. 186 й нині є підсудним за ч. 3 ст. 185 ККУ.

Зараз справою зайнялись слідчі Черкаського відділу поліції.

Зірвав з шиї ланцюжок і погрожував ножем: у Черкасах затримали грабіжника

Зірвав з шиї ланцюжок і погрожував ножем: у Черкасах затримали грабіжникаГрабіж стався на вулиці Хоменка учора, 12 липня. Екіпаж отримав виклик про злочин від жінки, яка повідомила, що йдучи додому поруч дитячого садочка, на неї напав невідомий, зірвав з її шиї ланцюжок із підвіскою та втік. Постраждала викликала поліцію й почала сама наздоганяти злодія. Коли крики жінки про допомогу з вікна почув небайдужий черкащанин, він швидко вибіг на вулицю й затримав зловмисника. Втім, правопорушник не хотів легко здаватися і почав погрожувати громадянам ножем. Затриманим виявився раніше засуджений житель Черкас. Він вже відбував покарання за ч.2 ст. 185, ч.2 ст. 186 й нині є підсудним за ч. 3 ст. 185 ККУ. Зараз справою зайнялись слідчі Черкаського відділу поліції.

Posted by Патрульна поліція Черкаської області on Friday, 13 July 2018