Черкащанин став призером змагань національного оборонного хакатону

29 Липня 2018 12:09

27 липня команда рятувальників, у складі якої був співробітник Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України доцент кафедри пожежно-профілактичної роботи підполковник с. ц. з. Олександр Дядюшенко, стала призером змагань національного оборонного хакатону з питань галузі безпеки і оборони України, виборовши третє місце за результатами виконання комбінованої задачі. Про це інформують у ЧІПБ.

Завдання учасники змагань обирали в перший день і це мала бути одна із трьох задач: моделювання, кодування або комбіноване завдання. По завершенню чотирьох днів вони представили експертам з України та НАТО свій варіант розв’язання обраної задачі.

Надалі всі запропоновані командою рятувальників концептуальні рішення буде застосовано для реалізації національних проектів із розробки та впровадження програмних продуктів для вирішення актуальних питань оборонно-безпекової сфери.

Саме завдяки неймовірно злагодженій роботі команда рятувальників змогла стати призером цих змагань.

Нагадаємо, що захід організований Генеральним штабом Збройних Сил України та Центром стратегічних комунікацій StratCom Ukraine за підтримки НАТО та Урядового офісу з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України під патронатом Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванни Климпуш-Цинцадзе.