“Завдяки тобі”: зірковий черкащанин знявся у ролику на підтримку українських солдатів (відео)

23 Серпня 2018 17:01

Андрій Хливнюк, фронтмен гурту “Бумбокс”, взяв участь в акції “Завдяки тобі”. У рамках проекту публічні люди записують короткі відеоролики, в яких висловлюють подяку українським військовим.

“Завдяки тобі — я маю змогу записуватись на студії, грати концерти. Завдяки тобі мої діти ходять до школи і я маю змогу проводжати їх туди кожен день, і зараз мир там, де я є. Це — завдяки тобі”, – сказав проникливі слова черкащанин.

Завдяки тобі — Андрій Хливнюк

Андрій Хливнюк: «Завдяки тобі — я маю змогу записуватись на студії, грати концерти. Завдяки тобі мої діти ходять до школи і я маю змогу проводжати їх туди кожен день, і зараз мир там, де я є. Це — завдяки тобі».Приєднуйтесь до руху подяки — прикладіть руку до серця при зустрічі з військовими, ветеранами та ветеранками.https://zt.org.ua/#завдякитобі

Posted by Завдяки тобі on Wednesday, 22 August 2018

Як повідомляє karabas.live, також в акції “Завдяки тобі” взяли участь: письменник і музикант Сергій Жадан; громадський активіст Віталій Дейнега; журналісти Денис Бігус і Осман Пашаєв; поетеса Тата Кеплер; журналіст і учасник гурту «Хамерман Знищує Віруси» Альберт Цукренко. Дізнатися більше про кампанію та переглянути всі записи можна тут.