У Черкасах патрульні затримали діда з рушницею, який погрожував людям (відео)

12 Жовтня 2018 22:50

Історія, як у кримінальному фільмі, сталася сьогодні пообіді в одній з багатоповерхівок Черкас, що по вулиці Хоменка. Літній чоловік вийшов на двір і почав ображати робітників, які виконували роботи зі встановлення вікон, що ті смітили. Пересічні громадяни та мешканці будинку зробили старому зауваження, а натомість дід схопив рушницю, повідомляють в управлінні патрульної поліції.

Перелякані люди викликали поліцію проте, розлючений пенсіонер не випускав із рук рушницю і став погрожувати навіть патрульним, коли ті пішли за чоловіком до під’їзду.

76-річного черкасця затримали. Правоохоронці встановили, що зброя була запоряджена двома патронами. Крім того, за попередньою інформацією, не є зареєстрованою.

Все вилучили слідчі Черкаського відділу поліції, які надалі займаються справою.

У Черкасах патрульні затримали діда з рушницею, який погрожував людям

У Черкасах патрульні затримали діда з рушницею, який погрожував людям Історія, ніби в кримінальному фільмі, сталася сьогодні пообіді в одній з багатоповерхівок Черкас, що по вулиці Хоменка.Літній чоловік вийшов на двір і почав ображати робітників, які виконували роботи зі встановлення вікон за те, що ті смітили. Пересічні громадяни та мешканці будинку зробили старому зауваження, а натомість дід схопив рушницю. Перелякані люди викликали поліцію проте, розлючений пенсіонер не випускав із рук рушницю і став погрожувати навіть патрульним, коли ті пішли за чоловіком до під`їзду.76-річного черкасця затримали. Правоохоронці встановили, що зброя була споряджена двома патронами крім того, за попередньою інформацією, не є зареєстрованою. Все вилучили слідчі Черкаського відділу поліції, які надалі займаються справою.Відео надане очевидцями та викорастано зі службових нагрудних камер поліцейських.

Posted by Патрульна поліція Черкаської області on Friday, 12 October 2018

(відео надане очевидцями та викорастано зі службових нагрудних камер поліцейських)