У Лисянці слідча самотужки затримала грабіжника

22 Жовтня 2018 12:55

У Лисянці зловмисник серед білого дня намагався пограбувати жінку, вихопивши в неї з рук сумку. Свідком події стала працівниця поліції, яка перебувала поза службою. Вона кинулася на допомогу потерпілій та самотужки затримала грабіжника.

ch.npu.gov.ua

Як розповіли у Головному управлінні Національної поліції в Черкаській області, слідча Лисянського відділення, лейтенант поліції Катерина Ключник у той момент була перебувала після добового чергування. І коли на одній із вулиць вона побачила, як невідомий чоловік підійшов до жінки та вирвав у неї сумку, то кинулась на допомогу потерпілій і, застосувавши до нападника фізичну силу, затримала його. На місце події прибув наряд поліції, який доставив грабіжника до відділення поліції для дачі показів.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 15 (Замах на злочин) та частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачає позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Триває досудове розслідування.