Як за 5 років були сплюндровані ідеї Революції Гідності, – думка

21 Листопада 2018 13:38

Коли запитують про те, як виникали Майдани в сучасній Україні, відповідаю:
– на світоглядних засадах, довкола суспільних ідей і національних цінностей.

Майдани не можна зібрати за гроші або на замовлення й не кожна акція протесту проти “злочинної влади” може стати Майданом, бо ІДЕЇ, а не ЖАГА ВЛАДИ чи ПОЛІТИЧНА НЕНАВИСТЬ була і є головною рушійною силою правдивого, суспільного поступу.

rbc.ua

Проте, нині маємо всі підстави твердити, що моральні постулати, кадрові призначення та вчинки “майданної влади” є радше продовженням МЕНТАЛЬНОСТІ попереднього режиму Януковича, аніж очікуваної суспільством нової влади, яка шанує і підносить ГІДНІСТЬ ЛЮДИНИ і НАЦІОНАЛЬНУ ГІДНІСТЬ ПОНАД УСЕ!

Кадрові призначення СВОЇХ, просування ВЛАСНОГО бізнесу, ЦИНІЗМ і МАРНОСЛАВСТВО – все це, означення поведінки нинішньої влади, яка прямо суперечить очікуванням громадян після Майдану.

“ВЛАДНІ ГЕРОЇ МАЙДАНУ” за 5 років “МУЖНЬО І ПОСЛІДОВНО” колекціонували гроші, посади, іменні пістолети, звання і нагороди…

І при цьому вчили простий народ, що “ГЕРОЯМ МАЙДАНУ” це ДОЗВОЛЕНО, бо вони фінансували і підтримували Революцію Гідності, а нині захищають Україну від Путіна.

Отак, за ці роки й сталося, що Україна пройшла п’ятирічний шлях від Революції Гідності до утвердження Влади Негідників.

Що далі?

Є шанс демократичної, шляхом виборів, зміни “влади негідників” і є народні методи усунення від влади циніків і мерзотників.

Я прихильник ДЕМОКРАТИЧНОГО, ВИБОРЧОГО шляху ЗМІНИ ВЛАДИ ,бо ще один МАЙДАН, за сьогоднішніх обставин, може стати новітньою КОЛІЇВЩИНОЮ!

Пам’ятаємо ГЕРОЇВ!
Віримо в УКРАЇНУ!

Микола Томенко, лідер політичної партії Громадський рух “Рідна країна”, допис у фейсбуку