Через ГРВІ Черкасах можуть тимчасово обмежити навчання у школах

5 Лютого 2019 12:06

Аби запобігти поширенню епідемії респіраторних захворювань та грипу серед черкащан, місцева комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Черкаської міської ради сьогодні на засіданні рекомендувала керівникам шкіл ухвалювати рішення про призупинення освітнього процесу в окремих класах за умови   відсутності 20% і більше від загальної кількості учнів із причини захворювання на грип та ГРВІ.

chmr.gov.ua

Про заходи та прийняті рішення терміново інформувати департамент  освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

“Зважаючи на  стрімке поширення вірусу грипу та ГРВІ, вважаю за доцільне батькам, педагогам, керівникам шкіл та відповідному департаменту з максимальною увагою ставитись до будь-яких змін у самопочутті школярів”, – підкреслив заступник міського голови Черкас Ігор Волошин.
Вимушену перерву у навчанні мають намір компенсувати додатковими уроками чи завданнями.
Як повідомив директор департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради Олег Стадник за останній тиждень у місті захворіло на грип та ГРВІ  майже 2,1 тисяча осіб, з них більша половина – діти.