10 тон гуманітарки відправила Уманщина на схід України (відео)

9 Липня 2014 09:08
5.ua

5.ua

10 тон гуманітарної допомоги з Уманщини відправили на схід України. Гречку, макарони, борошно, олію, солодощі, воду та засоби особистої гігієни відправили до Слов’янська рада спілки товаровиробників Уманського району та підприємці міста, повідомляє “Вечірня Умань”.
Вони зібрали майже  400 тис. гривень  на закупівлю гуманітарної допомоги мирному населенню Донеччини, Луганщини та військовим, які захищають нашу країну.

Перший рейс вантажу вже відправили, його ціна близько 100 тис. грн.

Одну з найбільших допомог для жителів Слов’янська надав Уманський тепличний комбінат, який завантажив тонну помідорів та тонну огірків.

Долучилися до “гуманітарки” і жителі Маньківщини. Голова Маньківської РДА Олександр Таран передав дітям Донеччини два мішки іграшок.

Водій однієї з вантажівок Ігор Кудринський, їде на схід не вперше. Він уже встиг побувати у полоні, та не дивлячись на це, продовжує перевозити вантажі на Донеччину.

Вантажівки з Умані спочатку відправляться до Черкас, а там вже приєднаються до колони, яка попрямує до Слов’янська, де вантаж розподілять серед мирних жителів Донеччини.