17-річну черкащанку на “зебрі” збив автомобіль (відео)

17 Жовтня 2019 14:11

Дівчину, яка переходила дорогу біля Медичної академії в Черкасах, збив автомобіль. Дівчину госпіталізували до лікарні.

Як повідомили в управлінні патрульної поліції, подія сталася на вулиці Хрещатик у вівторок, 15 жовтня. Водій автомобіля Daewoo Nubira скоїв наїзд на пішохода.
17-річну постраждалу було госпіталізовано до 3-ї міської лікарні.

Патрульні поліцейські, які прибули на виклик, забезпечили охорону місця події та викликали слідчого у справах ДТП з потерпілими.

Черкащанку, яка переходила дорогу, збив автомобіль. Дівчину госпіталізували до лікарні

Черкащанку, яка переходила дорогу, збив автомобіль. Дівчину госпіталізували до лікарніУ Черкасах на вулиці Хрещатик, 15 жовтня, водій автомобіля Daewoo Nubira скоїв наїзд на пішохода. 17-річну дівчину було госпіталізовано до 3-ї міської лікарні.Патрульні поліцейські, які прибули на виклик, забезпечили охорону місця події та викликали слідчого у справах ДТП з потерпілими.Шановні водії, обирайте безпечну швидкість, враховуйте дорожню обстановку! Також, не порушуйте вимог розмітки та правил обгону. Під’їжджаючи до пішохідних переходів – знижуйте швидкість. В жодному разі не сідайте за кермо на підпиику! І не забувайте – пасок безпеки може врятувати життя!Шановні пішоходи, не виходьте різко на проїзну частину, переконайтеся у тому, що водій помітив Вас і встигає загальмувати! Позначте себе світловідбиваючими елементами.Бережіть себе! Не засмучуйте рідних!#ПатрульнаПоліціяЧеркас #ПорядокЦеТи

Posted by Патрульна поліція Черкаської області on Thursday, 17 October 2019