П’яний водій ганяв Черкасами (відео)

19 Листопада 2019 13:42

Уночі 18 листопада в Черкасах автомобіль Skoda здійснив проїзд перехрестя вулиць Надпільної та Смілянської на заборонений сигнал світлофора. Патрульні, виявивши правопорушення, подали сигнал про зупинку. Водій не зупинився та почав тікати.

Тікав від патрульних, бо був п’яний: У Черкасах зупинили водія порушника

Тікав від патрульних, бо був п’яний: У Черкасах зупинили водія порушникаУночі, 18-го листопада, автомобіль Skoda здійснив проїзд перехрестя вулиць Надпільної та Смілянської на заборонений сигнал світлофора. Патрульні, виявивши правопорушення, подали сигнал про зупинку. Водій не зупинився та почав тікати. Спільними зусиллями декількох екіпажів, поїздку по місту вдалося довести до безпечного завершення.38-річний водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. У присутності двох свідків поліцейські провели огляд чоловіка на приладі “Драгер”, за результатом якого встановили алкогольне сп’яніння — 1.73 проміле, що більше ніж у вісім разів від допустимої норми.Тепер правопорушнику загрожує адміністративна відповідальність.Керуйте відповідально!#ПатрульнаПоліціяЧеркас #ПорядокЦеТи

Posted by Патрульна поліція Черкаської області on Tuesday, 19 November 2019

Спільними зусиллями декількох екіпажів, поїздку по місту вдалося довести до безпечного завершення.
Як з’ясувалося, 38-річний водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.
У присутності двох свідків поліцейські провели огляд чоловіка на приладі “Драгер”, за результатом якого встановили алкогольне сп’яніння — 1.73 проміле, що більше ніж у вісім разів від допустимої норми.

Тепер правопорушнику загрожує адміністративна відповідальність, інформують в управлінні патрульної поліції.