Меню їдальні опорного навчального закладу Білозірська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів поповнилося стравами із рецептурника Євгена Клопотенка, українського кулінарного експерта, шеф-кухаря, бізнесмена, телеведучого.
Тепер “Чахохбілі”, “Болоньєзе”, курячі нагетси та стіки, овочева “Паелья”, запіканка “МАК енд чиз”, печеня “Три види овочів” та по-домашньому, курячий шніцель, картопляні галушки, картопляний гратен і картопля запечена з куркумою та інші корисні страви готуватимуть у шкільній їдальні.
– У новому меню страви, які смакують дітям, і це цілком здорова, поживна та смачна їжа. У новій формулі здорового харчування, розробленої Євгеном, менше солі, цукру, проте більше спецій та соусів, виготовлених на основі овочів, – зазначають у закладі освіти.