У Черкасах з’явився Центр прилаштування тварин “Добрі руки”

29 Жовтня 2020 22:37

Перший у Черкасах центр, де кожен мешканець Черкасах та області може безкоштовно взяти здорову тваринку із паспортом та «стартовим пакетом догляду» для свого нового улюбленця, відкрився на базі ветеринарної клініки «Ветта». Про це розповіли у благодійному фонді «Життя».

У лікувально-адопційному Центрі «Добрі руки», відкритому спільно клінікою «Ветта» та БФ «Життя», є і дорослі, і маленькі тваринки, яких можна взяти абсолютно безкоштовно – і отримати у подарунок книгу із правильного догляду за хвостатим, мисочку, теплу ковдрочку та корм для свого нового улюбленця.

Спеціально до відкриття у Черкасах Центру прилаштування тварин у добрі руки, ці подарунки безкоштовно передав провідний виробник якісних кормів для домашніх тварин «Роял Канін Україна». А студенти Черкаського державного технологічного університету зібрали майже 400 гривень, на які було закуплено профілактичні і лікувальні засоби для тваринок, що вже знаходяться у Центрі.

Сьогодні у Центрі прилаштування тварин «Добрі руки» уже перебуває біля 30 колишніх вуличних тваринок, забраних волонтерами з вулиць, що пройшли всі обробки, вакцинацію та стерилізацію, і тепер мають навіть власні паспорти. Прийти і вибрати собі пухнастого улюбленця, отримавши одразу подарунковий набір та експертні поради спеціалістів-ветлікарів можна щодня, з 12.00 до 16.00, за адресою: вул. Нижня Горова, 63\1 (тел. 068 540 3386).