Трагедія на Канівщині: під кригу провалилися люди, серед них – 10 річний хлопчик

25 Січня 2021 13:30

Зимова риболовля на крихкій кризі за плюсових температур продовжує забирати життя черкащан. Учора “Рідна Черкащина” повідомляла, що на Канівщині в селі Григорівка на Дніпрі загинуло троє чоловіків – двоє рибалок провалилися під лід, третій намагався врятувати товаришів, але всі троє в результаті загинули.

Чергова інформація про лихо надійшла теж із Канівщини. У селі Бучак двоє чоловіків із Канева 62 та 69 років та 10-річний хлопчик провалилися під кригу. Батька вже знайшли водолази, тривають пошуки дитини та іншого чоловіка. Припускається, що усі вони загинули.

За інформацією поліції, всі троє рибалили на відстані 250-300 метрів від берега на кризі, яка не витримала їхньої ваги. Це сталося на очах очевидця, який почув крики про допомогу, але врятувати не зміг, бо й сам провалився під лід. Потім він почав шукати мотузку й телефонувати до екстрених служб проте, в останню мить побачив як людина зникла з поверхні води…

Лихо на крихкому льоду сталося сьогодні вранці у Черкасах.О 9:45 у диспетчерську екстренки надійшов виклик, що біля Першого причалу під Черкасами під лід пішов чоловік. До місця події виїхала бригада лікарів. Але коли постраждалого підняли на поверхню, медики екстренки зафіксували смерть чоловіка близько 60-ти років.

У той час, коли чоловік тонув та коли рятувальники, ризикуючи своїм життям на тонкій кризі, проводили пошуково-рятувальні роботи, більше 15-ти рибалок геть ніяк на це не реагували. Вони продовжували ловити рибу, не зрушивши з місця…