У День рятівника першокурсники ЧІПБ склали Присягу служби цивільного захисту

18 Вересня 2021 14:52

17 вересня в День Рятівника у Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбулася урочиста церемонія складання першокурсниками Присяги служби цивільного захисту.

Цей день є надзвичайно важливим не лише у житті тих, хто сьогодні промовив священні слова Присяги, але й для всіх, хто буде навчати й виховувати майбутніх фахівців служби порятунку.

На початку урочистостей усі присутні вшанували пам’ять Героїв Чорнобиля, Героїв АТО та засновників навчального закладу. Потім відбулася церемонія складання Присяги першокурсниками, які відтепер стали повноправними спадкоємцями традицій мужності, звитяги, справжньої офіцерської честі, що завжди були ознакою ЧІПБ.

Цього дня вітали першокурсників представники ДСНС України, керівництво області та міста, багато почесних гостей, серед яких мама Героя Володимира Правика Наталія Іванівна. Спілкуючись із молоддю вона бажає кожному із них гарного навчання та служби, бути цілеспрямованими, сміливими та готовими прийти на допомогу людям, як це зробив її син Володя.

З нагоди свята були відзначені кращі співробітники та курсанти інституту.Потім на смузі психологічної підготовки свято продовжили показові виступи курсантів інституту, повідомляють у ЧІПБ.