Замах на Шефіра – результат конфліктів усередині команди Зеленського, – думка

22 Вересня 2021 22:45

Усередині команди президента Зеленського кипить “міжвидова” боротьба. І сьогоднішній замах на першого помічника глави української держави Сергія Шефіра – один із епізодів цієї боротьби. Так прокоментував цей гучний інцидент лідер Громадського руху “Рідна країна” Микола Томенко.

censor.net

“Не думаю, що “кляті олігархи” чи інші вороги, які там бояться Шефіра, що “замовили” його. Вважаю, різні угрупування всередині, які впливають на прийняття рішень, конфліктують”, – сказав Микола Томенко. – І, на мою думку, це не остання новина такого штибу”.

“Початок кінця будь-якої влади – це конфлікти всередині. Якщо би нам хтось сказав рік тому, що головний опозиціонером виявиться космополітичний, з елементами ватницької психології “тихий хлопчик” Разумков, колишній голова партії Зеленського – було би смішно. Але ситуація виглядає таким чином, що Порошенко, Тимошенко, Медведчук – поза процесом і, давайте будемо чесними, не дуже впливають на прийняття рішень. А коли всередині влади людина, яка впливає на прийняття рішень, коливається вже проти генеральної лінії – стає більшим ворогом. Зараз ми свідки “розборок” усередині владної команди”, – також додав Микола Томенко.

Детальніше – у відео: