Водія маршрутки, який не пропустив “швидку”, отштрафували

26 Листопада 2021 20:00

680 гривень штрафу заплатить водій маршрутки, який не пропустив “швидку”. Порушника правоохоронці розшукали на основі розповсюдженого в інтернеті відео. Про це повідомили в патрульній поліції Черкаської області.

“У мережі інтернет поширилось відео, на якому видно, як водій маршрутного транспортного засобу не не надав можливість вільного проїзду автомобілю швидкої медичної допомоги з увімкненими спецсигналами, – йдеться в повідомленні. – Сьогодні патрульні розшукали одного з правопорушників. Чоловік визнав свою провину. На водія патрульні винесли постанову за ч.3 ст. 122 (Ненадання переваги в русі транспортним засобам швидкої медичної допомоги) КУпАП”.

“Більшість із нас розуміє, що як би ми не поспішали в своїх справах, але прийняти вправо, перелаштуватись в іншу смугу руху або ж і зупинитися – це крок, від якого, можливо, залежить життя людини. Дякуємо поліцейським за оперативне реагування та швидку реакцію!”, – прокоментували в КНП Обласний центр екстреної медичної допомоги і медицини катастроф.