Ведучий родом із Черкащини розважав блогерів на “Голодной тусе” в роковини Голодомору

29 Листопада 2021 13:30

Гучну вечірку з елементами еротики влаштував Instagram-блогер з Чернівців Олександр Заліско у львівському Будинку вчених до дня свого народження. Блогер має в Instagram більше одного мільйона підписників. Свято відбулося 27 листопада в день пам’яті жертв Голодоморів, пише “Детектор Медіа” з посиланням на Zaxid.net.

Фото святкового столу з Instagram Володимира Остапчука, яке він потім стер (фото з сторіз Володимира Остапчука)

Розважав гостей ведучий Володимир Остапчук. Вечірка була у стилі Show bar, з відвертими конкурсами, еротичними танцями шоу-балету, а тости імениннику проголошували стоячи на столах.

На святкування дня народження Заліска прийшли його друзі блогери-мільйонники, зокрема Наталі Литвин (1 млн підписників), Таня Самбурська (1,5 млн), Валерія Юрченко (1,3 млн), Саша Бо (1,9 млн).

“Гості не соромилися роздягатися, стояти на столах з їжею та брали участь у вульгарних конкурсах та танцювати”,– пише Zaxid.net.

Володимир Остапчук родом із Умані. У 2017 р. вів пісенний конкурс Євробачення в Києві разом із нинішнім головою ОДА Олександром Скічком.

Сам Володимир Остапчук опублікував фото в сторіз святкового столу з написом російською “Блогерская голодная туса”. Згодом це фото зникло з його Instagram.

Вечірка Заліска викликала обурення у соцмережі, однак через добу після святкування жоден з блогерів не вибачився і не стер відео та фото.