У центрі Золотоноші виловлювали з річки “євробляху”

29 Листопада 2021 19:23

Уночі з 27 на 28 листопада серед розчищеної річки Золотоношки, у самому центрі Золотоноші, можна було помітити біліючий дах потонулого авто, пише видання zoloto.city.

За інформацією пресслужби місцевого управління надзвичайних ситуацій, близько опівночі до оперативно-координаційного центру надійшло повідомлення від управління патрульної поліції у Черкаській області, у якому сповіщалося про автомобіль «OpelVectra», що знаходиться у воді на відстані 4 метрів від берега. Особовий склад чергового караулу 8-ї ДПРЧ за допомогою лебідки підтяг його до берега. Потерпілих у салоні не виявили.

У Золотоніському райвідділі поліції повідомили, що сьогодні, 29 листопада, власник авто мав з’явитися для дачі пояснень, але так і не прийшов. Після огляду автомобіля правоохоронці виявили несправність коробки передач: не вмикалася перша і задня передачі. Тому, за попередньою версією, саме це і могло стати причиною того, що авто самостійно скотилося у річку.

Новина про плаваючий у Золотоношці “Opel” швидко розлетілася містом і соцмережами, бо не щодня таке побачиш. Спритники навіть встигли охрестити подію: “Утилізація по-золотоніськи!”

За інформацією власних джерел видання, того листопадового дня відбулася купівля-продаж залізного коня. Його попередній власник – місцевий житель, якому ще не виповнилося й 30. Маючи в арсеналі “OpelVectra” з іноземною реєстрацією, він не скористався своєчасно платною послугою розмитнення. Тут можна передбачити 2 варіанти: або й не збирався витрачати на це гроші, або саме авто коштувало дешевше, ніж процедура розмитнення. Тож спритний продавець знайшов покупця у Золотоноші. Але коли автомобіль витягли з річки, обидва власники стали від нього відхрещуватися.

“Нічийного” “Опеля” відбуксирували на штрафмайданчик Золотоніського райвідділу поліції

Тепер на нього чекає сумна доля догнивати у триповерховій купі металобрухту. Сподіватися, що хтось викупить авто, марно – документів на нього немає ні в кого.