У ЧІПБ відзначили кращих спортсменів

7 Грудня 2021 20:17

Команда Черкаського інституту пожежної безпеки ім.Героїв Чорнобиля стала чемпіоном за підсумками року в обласній організації ФСТ “Динамо” України зі службово-прикладних видів спорту. Сьогодні кубок переможця колективу інституту вручив перший заступник голови обласного осередку ФСТ “Динамо” України Сергій Кривопишин.

А також за високі спортивні досягнення, формування позитивного іміджу навчального закладу на міжнародному та всеукраїнському рівнях нагородили у номінаціях:

«Кращий спортсмен з олімпійських видів спорту»:
– майстри спорту України з легкої атлетики Валерія Іваненко та Олексій Кирилін; МС України з веслування академічного Іван Тищенко.

«Кращий спортсмен з неолімпійських видів спорту»:
– представники збірних команд ЧІПБ з ППС та футболу Мар’ян Блонський, Антон Кречик; спортсменка жіночої збірної команди України з ППС та збірної команди ФСТ «Динамо» України у Черкаській області з легкої атлетики Лілія Апончук; МС України з ППС Юрій Скрипка; представник збірної команди з волейболу Павло Друзь; ЗМСУ з ППС Арсен Іпієв; МСУ з дзюдо та самбо Гавриїл Ворожбит; МСУ з легкої атлетики Олексій Гордієнко.
Гавриїл та Олексій входять до складу збірної команди інституту «Firefighter combat challenge».

«Кращий тренер»:
– МСУ з ППС Валентин Бузько; МСУ з гирьового спорту, КМСУ з легкої атлетики Олександр Іваненко; МСУ з кульової стрільби Наталія Калашник; тренера збірної команди ФК «Рятівник» Юрій Лісняк та Костянтин Григоренко; тренер збірної команди з волейболу Олександр Гребенюк.

Також привітали заслуженого майстра спорту України з кікбоксингу, майстра спорту України з боксу, відомого спортсмена, тренера, що виховав багатьох Чемпіонів, Ігоря Приходька із закінченням його службової діяльності.