Тальнівських школярів відправили на “дистанційку” через ковід

3 Лютого 2022 19:00

Навчальні заклади Тальнівської громади призупиняють навчання. Таке рішення одноголосно винесли сьогодні на зібранні техногенної комісії у Тальному на Черкащині.

Починаючи з 4 лютого, усі школи Тальнівської громади з 1 по 11 класи, в тому числі й музична та спортивна, переходять на дистанційне навчання включно по 26 лютого. Садочки продовжують свою роботу у звичному режимі. Про це пише видання “Вісті Черкащини”.

На засіданнІ стало відомо, що у Тальнівській громаді велика кількість хворих на ГРВІ. На амбулаторному лікуванні перебуває 189 осіб.

За словами Раїси Карман, керівниці відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міськради, у школах на ГРВІ хворіють учні і персонал. У 38 дітей підтверджений ковід. У відсотковому співвідношенні 52% дітей у громаді не відвідують школи через захворювання.

За словами медиків, захворюваність на ковід у Тальнівській громаді почала зростати з 28 січня. Саме тому у місцевій лікарні відтепер діють 2 кабінети у яких можна здати тести на ковід. Вони працюють у звичному режимі, прийом хворих за попереднім записом.