Війну божевільного путіна підтримали аж 4 друга-диктатора з 193 країн ООН

2 Березня 2022 23:48

Генеральна Асамблея ООН ухвалила резолюцію «Агресія проти України», яка засуджує вторгнення Росії в Україну і вимагає від РФ негайно вивести війська з української території.

Безпрецедентно велика кількість країн – 141, засудили війну від Путіна, утрималися – 35 країн. Підтримали свого друга, божевільного диктатора Путіна аж 4 такі ж друзі-диктатори Олександр ЛУКАШЕНКО з Білорусі, Башар АСАД із Сірії, Кім Чен Ин із КНДР та Ісайас АФЕВЕРКІ з Еритреї.

Про тотальну політичну цензуру, репресії та бідність в цих державах братів-диктаторів Путіна не знають лише «брати з Росії», тому розповідать про сьогоднішню «потужну Путінську підтримку» в світі не має потреби.

А от щодо «ХИТРОЗРОБЛЕНИХ» держав, які утрималися і не ЗАСУДИЛИ ВІЙНУ, варто називати «братні країни СНД» Вірменію, Казахстан, Киргизстан, Таджикистан.

І тут у мене запитання до українських діаспор з цих держав, а особливо до владно і фінансово впливової ВІРМЕНСЬКОЇ:
– чи достатньо ви переконуєте своїх друзів і родичів з Вірменії, щоб вони нарешті спромоглися засудити ВІЙНУ проти України, яка вас прихистила?

Отож, продовжуємо працювати і на інформаційному й на дипломатичному фронтах. Та не забуваємо, що ніхто не відміняв народної дипломатії між країни!