Через публікацію про одіозного Тулуба розгромили редакцію черкаської газети (фото, відео)

7 Серпня 2014 20:59
novadoba.com.ua

novadoba.com.ua

Сьогодні в обід розгромили редакцію Черкаської обласної газети “Молодь Черкащини”, яка була рупором колишньої влади і Партії регіонів. Зараз видання дотримується старої риторики, щоправда,  в менших обсягах.

Приводом до інциденту стала передовиця, присвячена колишньому голові ОДА “регіоналові” Серію Тулубу. Наприкінці лютого він зник, а потім стало відомо, що проти нього порушено кримінальну справу за фактами заволодіння державними коштами в особливо великих розмірах, за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення державного майна в особливо великих розмірах). Йдеться про суму понад 135 млн.грн. Нині Тулуб у розшуку.

novadoba.com.ua

novadoba.com.ua

“Молодь Черкащини” у випуску газети від 6 серпня в матеріалі під назвою “Прокуратура області: в нашій справі головне прокукурікати, а сонце може й не сходити” назвала згадані звинувачення обласного прокуратури стосовно Тулуба “кукуріканням”. “Сергія Тулуба голіруч не взяти. Фактів кіт наплакав”, – зазначає у претензійному підзаголовку автор статті Леонід Туменко.

Близько 15.00 група осіб, “озброєних” зеленкою, яйцями, балончиками з фарбою порозкидали речі й газети в офісі редакції, обмалювали стіни та “покропили” приміщення зеленкою.

novadoba.com.ua

novadoba.com.ua

“Вони прямо з порогу заявили: “Чому ви таке пишете? Як ви можете таке писати, адже це бандит?!” Я говорив із ними дуже спокійно, можливо, саме тому пошкодження були мінімальними. Слава Богу, щодо мене не застосували фізичну силу, не постраждала і техніка. Порозбивали лише яйця, порозливали зеленку, в одній з офісних кімнат порозкидали газети. Таке собі хуліганство. Із собою прихопили дзеркало. Напевно на пам’ять, бо воно було в рамі, на якій написано “Партія Регіонів”, – цитує відповідального секретаря “Молоді Черкащини” Олега Куксу видання “Нова Доба”.

Відповідальність за інцидент узяли на себе місцевий “Правий Сектор” та ГО “Громадський блокпост”.