Іркліївський риборозплідник хочуть довести до штучного банкрутства, щоб продати?

4 Серпня 2014 19:31
dcz.gov.ua

dcz.gov.ua

Днями рекомендованого на посаду директора Іркліївського риборозплідника Сергія Піддубного замінили на колишнього працівника органів МВС з Черкас Сергія Сіпачова. Це обурило працівників підприємства та селян. Про проблеми на підприємстві розповіли сьогодні на прес-конференції голова Черкаської ОДА, очільник Чорнобаївської райдержадміністрації та представник громадськості району, пише vikka.ua.

Новим в. о. директора підприємства став Сергій Сіпачов, який не має досвіду роботи у цій сфері. Голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко заявив, що не буде погоджувати його заяву.

“Коли заступник директора Державного агентства рибного господарства України привіз представляти Сіпачова, працівники риборозвідника вирішили зібрати збори. У присутності представників підприємства, держагенства, громадськості та адміністрації провели голосування, у результаті якого переміг Сергій Піддубний. Після цього представник держагенства показав наказ на призначення Сергія Сіпачова в. о. директора. Документ був підписаний заднім числом”, – розповідає представник громадськості Чорнобаївщини Ігор Фесун.

Колектив відразу висловив недовіру новопризначеному директору. Наступного дня планували провести ще одні збори колективу, але в. о. керівника заборонив їх.

Сергію Піддубному спочатку запропонували посаду першого заступника директора. Після його візиту в Міністерство навіть ця пропозиція перестала діяти, повідомив Ігор Фесун. На його думку, підприємство хочуть довести до штучного банкрутства, а потім продати. Представник громадськості оцінює Іркліївський риборозвідник коштує 20-30 млн доларів.