У згорілому черкаському театрі знову гастролює сніг (фото)

9 Січня 2017 20:14

Дах Черкаського обласного театру, що  постраждав від масштабної пожежі 1 липня 2015 року, не закрили до кінця жовтня, як на цьому наголошували чиновники з ОДА. Відтак театр уже другу зиму засипає снігом. 

2

“Роботи по відбудові Черкаського драмтеатру продовжуються. Проте не приємно все ж таки, що обіцянки залишаються обіцянками і вже другу зиму театр зустрічає без даху…”, – зауважив у своєму фейсбуку актор театру Олександр Гуменний, опублікувавши фото з засніженими приміщеннями.

3

1

На даху театру встановили ферми, монтувати які розпочали на початку жовтня. Втім, дах так і не вкрито металевою ізолюючою конструкцією (що їх вже оплатили та придбали ще у вересні минулого року, якщо вірити словам заступника голови ОДА Сергія Овчеренка) , а тому опади безперешкодно потрапляють усередину будівлі. Немає й вікон.

5

4

Нагадаємо, на початку грудня чиновники ОДА разом із пресою оглядали ремонт Черкаського театру. Тоді прозвучала інформація, що ремонт коштуватиме 70 млн. гривень, а завершити першочергові роботи планувалося до Нового року.

фото з фейсбуку Олександра Гуменного