Школярку, замішану у педагогічному скандалі в Черкасах, батьки змушені перевести в інший клас

10 Січня 2017 18:04

П’ятикласницю спеціалізованої школи №17 м.Черкаси Марію Шакіну, яка повідомила про непедагогічну поведінку вчительки, переводитимуть в інший клас. Про це повідомив батьки дитини, Дмитро Шакін, у своєму фейсбуку.

“Вердикт батьківських зборів 5-Б класу майже одностайний – наша донька “не має права далі навчатись в класі і повинна бути переведена в інший клас”, інакше їй цькування з боку однокласників забезпечене, а я – “садист”, якщо добровільно не заберу свою дитину з класу (і це все за підтримки директора – Бунякін Д.В.!)”, – написав емоційний текст Шакін.

cherkasy

Нагадаємо, скандал  у найбільшій школі Черкас – ЗОШ № 17 стався на початку грудня 2016 року. Тут класний керівник 5 класу Наталія Макаренко емоційно “зривалася” на учнів під час своїх уроків. Аудіозаписи, зроблені Марією Шакіною, були передані її батьком на місцевий телеканал і оприлюднені.

В інциденті розбиралася комісія Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради. Висновок – вчительку Наталію Макаренко звільнити, а директору школи Дмитру Бунякіну оголосити догану. Втім, і Макаренко, і Бунякін пішли на лікарняний.