Пацієнтів із районів доставлятимуть в Черкаський онкодиспансер спецрейсами

30 Квітня 2020 14:33

Спецрейси транспорту довозитимуть пацієнтів з районів до Черкаського обласного онкодиспансеру. Про це повідомив директор ЧООД після зустрічі з заступником голови ОДА Юрієм Лесюком, інформує “Суспільне Черкаси”.

Двічі на тиждень курсуватимуть два маршрути, Умань–Черкаси та Драбів–Чорнобай–Золотоноша–Черкаси із заїздом в кожен районний центр за напрямком руху. Пацієнтів із Лисянки, Ватутіного, Катеринополя довозитимуть до Звенигородки, звідки їх забиратиме спецрейс на Черкаси.

Графік перевезення розробляється і буде доведений до відома медиків та пацієнтів. А відповідні направлення на лікування до окодиспансеру пацієнтам готуватимуть місцеві лікарі, адже вони знають кому і коли потрібно проходити лікування, зазначив Віктор Парамонов.

Лікар рекомендує пацієнтам з підозрою на онкозахворювання, тим, хто вже проходив лікування і його необхідно продовжити та тим, хто потребує оперативного втручання не втрачати дорогоцінний час і відвідати медичний заклад. Під час карантину обласний онкодиспансер працює в звичайному режимі з дотриманням усіх санітарно-епідеміологічних норм.

Нагадаємо, через карантинні обмеження чимало пацієнтів Черкаського онкодиспасеру не можуть добиратися на лікування.