На світлове шоу до Дня міста влада Черкас має намір витратити 3 млн.грн

4 Вересня 2020 18:42

Департамент освіти Черкаської міської ради хоче замовити світлове шоу очікуваною вартістю в 3 млн. грн. Оголошення про відповідну закупівлю оприлюднено на “Прозоро”, пише видання “Кропива”.

Тендерною документацією передбачено виготовлення та демонстрація відеоконтенту у форматі 3-Д на фасадах будівель, створення інтерактивних фотозон, фотозони з ефектом занурення, маркетинговий супровід проведення свята.

Локації, де буде відбуватися демонстрація відеоконтенту. визначені наступна: будівля Державної податкової служби, Черкаського художнього музею та Палацу Одружень.

Мова йде про фестиваль світлового шоу на день міста, яке святкуватимуть 19-20 вересня. За інформацією директора департаменту Серія Воронова, тематика відеоконтенту світлового шоу буде пов’язана з історією минулого та майбутнього Черкас.

Відзначимо, що вже була спроба провести закупівлю цих послуг. Перемогу в тендері здобув ФОП з Київщини, з вартістю відповідних послуг у розмірі 2,95 млн. грн. Однак закупівлю було відмінено через пов’язаність учасників.