БПП у Черкасах знайшов заміну Одаричу

21 Вересня 2015 18:14
фото Ігоря Єфімова

фото Ігоря Єфімова

Від Блоку Петра Порошенка на посаду міського голови Черкас балотуватиметься чинний секретар міськради Олександр Радуцький.

Таке рішення сьогодні ухвалили на засіданні ради Черкаської територіальної організації партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність”.

За висунення Радуцького проголосувало 42 із 44 зареєстрованих членів регіональної організації БПП, повідомляє “Вичерпно”.

ВІККА-новини зауважують, що до обрання секретаря міськради Олександр Радуцький був очільником “Дирекції парків”. Він має дві судимості за статтею “Хуліганство”. Після повідомлень у ЗМІ минулого року Радуцький навіть публічно розповів про них. Зокрема, заявив, що обидві вони мають 20-річну давнину та є погашеними.

Раніше повідомлялось про перемовини між Партією вільних демократів, очолювану міським головою Сергієм Одаричем, та Блоком Петра Порошенка на виборах. За словами Одарича, йому навіть пропонували балотуватися у мери від БПП. Однак учора мер Черкас повідомив, що відмовився від пропозиції Блоку Порошенка, оскільки партія у списках на місцеві вибори веде людей із кримінальним минулим.