У нову поліцію в Черкасах уже подали 400 заяв

21 Вересня 2015 12:05

DSC00101_новый размерЗа дві години роботи конкурсної комісії, яка здійснює прийом документів у нову поліцію в Черкасах, подали 400 заяв. Про це під час прес-підходу повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

В урочистій церемонії відкриття набору до нової поліції взяли участь Аваков, начальник управління патрульної поліції в м. Києві Олександр Фацевич, начальник УМВС України в Черкаській області Владислав Пустовар, очільник Черкаської ОДА Юрій Ткаченко, мер Черкас Сергій Одарич та інші керівники органів місцевої влади.

“Ми сьогодні починаємо добру справу. Набираємо 200 чоловік. Запрошуємо молодь в нову патрульну поліцію. Вона повинна дати нову якість, – сказав Аваков.

Усі охочі можуть заповнити та подати анкети по 12 жовтня за адресою: м. Черкаси, вул. Хрещатик, 196 (Черкаська обласна філармонія). Це лише перший етап, після якого здійснюватиметься ретельний відбір кандидатів до нової патрульної поліції. Тестування та навчання кандидатів розпочнеться 30 листопада.

Детальні умови подачі документів можете дізнатися за телефоном “гарячої лінії” (0472) 319-105 або на сайті www.mvs.gov.ua.