Черкащани встановили абсолютний рекорд, подавши 1618 заяв до нової поліції

22 Вересня 2015 07:47

DSC00238_новый размерЗа перший день прийому анкет до патрульної поліції в Черкасах подали заяви 1 тисяча 618 охочих. Це абсолютний рекорд по Україні.

Про це у своєму фейсбуку повідомив начальник управління МВС України в Черкаській області Владислав Пустовар.

“Завжди знав, що в нашій області живуть свідомі, активні громадяни, які прагнуть змін, а про їх кількість можна судити з першого дня прийому анкет в нову поліцію, і вона приємно вражає – лише за перший день анкети подали 1618 кандидатів на 200 місць. Це абсолютний рекорд по Україні, – зазначив Пустовар. – Тож конкурс буде жорсткий та справедливий, до фіналу дійдуть справжні профі. Бажаю всім кандидатам успіхів. Новій поліції Черкас бути”.

За даними міліції, понад половина претендентів на службу в новій поліції (924 кандидата) прийшли до пункту прийому заяв, щоб особисто здати документи приймальній комісії. Решта скористалися можливістю надіслати онлайн-анкети.

Усього до патрульної поліції буде набрано 200 осіб.

Нагадаємо, що набір до патрульної поліції Черкас триватиме до 12 жовтня. Охочі особисто подати заявку та заповнити анкету можуть звертатися за адресою: місто Черкаси, вулиця Хрещатик, 196 (приміщення Черкаської обласної філармонії) щоденно (крім вихідних) з 9.00 до 18.00. При собі потрібно мати паспорт громадянина України та ідентифікаційний код. Бажано – посвідчення водія.